You are here

Home

Če si želite zdrave in lepe zobe, potem ste prispeli na pravo mesto!

Tako kot vam, tudi meni ni vseeno, ali imate zdrave in lepe zobe in kako se pri tem počutite. Ko obiščete mojo ordinacijo, je vaše dobro počutje in zadovoljstvo moja glavna prioriteta. Stalno se trudim kar najbolj celostno poskrbeti za vas, vam nuditi prijetno okolje in vas izobraževati o samostojni negi in vzdrževanju doseženih rezultatov.

V sodobno opremljeni ordinaciji vam nudim številne storitve, ki vam bodo pomagale, da boste s svojimi zobmi vedno zadovoljni. Poleg "klasične" sodobne opreme imam tudi lasten rentgenski aparat. Slikanje zob lahko opravim takoj in na osnovi slike potem lažje in pravilneje ukrepam. Moje delo temelji na brezbolečinski obravnavi. Zaradi znanja, odnosa do strank ter opremljenosti vam lahko nudim storitve na najvišjem nivoju. S tem se strinjajo tudi moje stranke.

Resnično upam, da boste na spletni strani našli čimveč uporabnih informacij o ordinaciji, pogojih dela in storitvah, ki jih nudim in stalno izboljšujem v skladu z najnovejšimi spoznanji in trendi na področju zobozdravstva.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali pa bi se radi naročili na pregled, me pokličite. Veselim se srečanja z vami!

Za naročila in ostale informacije sem dosegljiva na:

email

Restrict access: